GoBuddy Entrepreneurial Weekend

Der bliver to gange årligt afholdt en iværksætter-konference, som Erhvervsgruppen aktivt deltager i.

Med mellem 50 og 90 delgere, der arbejder i døgndrift, bliver stemning på GoBuddy Entrepreneurial Weekend løftet op på helt nye niveauer. Der bliver skabt netværk på kryds og tværs af uddannelses institutioner med deltagere fra både IBA, NoMA, Designskolen samt SDU.

Weekenden vil igen foregå på engelsk, så de internationale studerende også kan være en del af det, hvilket derved vil give hele eventen et kulturelt pust også. Dette er yderst gavnligt eftersom nogen af de idéer der kan komme i weekenden kan være internationale idéer og på den måde drage nytte af den kulturelle forståelse fra de udenlandske studerende.

Det er opbygget som en 3 dags weekend event (48 arbejdstimer) - arrangementet er åbnet for offentligheden, med studerende og unge med iværksætter-ambitioner som primær målgruppe til deltagelse.

Deltagerne fokuserer på at udvikle forretnings ideer til virkelighed ved hjælp af fagfolk fra det locale erhvervsliv i form af foredrag, coaching og den generelle opbakning. Målet er at have noget udviklet, produceret eller planlagt til søndag eftermiddag hvor finalen afholdes.

Weekend set-uppet er en konkurrence for at motivere deltagerne til at sætte farten op på projektet og få prøvet nogle kompetencer samt ideer af.

Måden hvorpå GoBuddy Entrepreneurial Weekend kan hjælpe studerende og unge er ved at give dem den nødvendige assistance samt vejledning til at komme fremad. Dette gør vi om fredagen ved at sætte spotlyset på entreprenører fra det lokale erhvervsliv, som har gjort det godt. De kommer og fortæller deres erfaringer og giver deres historier på den entrepreneurielle rejse de har været igennem.

Facebook kan du se hvornår næste weekend afholdes.

Erhvervsgruppen Kolding: