Kolding Light Festival

Kolding Light Festival

Se Kolding i et andet lys og helt nye dimensioner, når Kolding Light Festival anden weekend i december måned inviterer Koldings borgere og andre interesserede til spektakulære og spændende lyssætninger, videolys, interaktive installationer og lyskunst rundt omkring i Koldings midtby

Kolding lyser ud i den mørke vintertid

Kolding Light Festival og Erhvervsgruppen Kolding ønsker at give alle besøgende en anderledes oplevelse af og inspiration til et anderledes byrum i et kulturelt, æstetisk og teknisk lys-mix. 

Kolding Light Festival lyser (op) på verdenskortet

Lysfestivals finder du rundt om i verden, som Berlin, Amsterdam, Lyon, Eindhoven, Sydney og Singapore m.fl. og tiltrækker både lokale, men også turister, kunstnere og fagfolk. Og nu også i Kolding.

Kolding Light Festival er en årligt tilbagevendende begivenhed med start i 2013, der sætter lys på Kolding udover kommunens grænser. Erhvervsgruppen Kolding har oprettet Kolding Light Festival ApS, der står som arrangør af festivalen.

Vil du være med til at sætte lys på Kolding og/eller søge støtte til dit arrangement? Kontakt festivalens styregruppe på post@k-l-f.dk

Læs mere på Kolding Light Festivals egen hjemmeside

Erhvervsgruppen Kolding: